Pladsoplysninger

718-pl-1[1].jpg
Sølystgård Camping startede som landbrug for 150 år siden, så selve gården har meget tykke mure lavet af kampesten. I 1968 blev den lavet om til campingplads og igennem 30 år, har vi forsøgt at renovere gården med nænsom hånd, så den i dag fremstår som en moderne gård med stråtag og med respekt for fortiden.
718-pl-2[1].jpg
Sølystgård Camping er med nænsomhed anlagt under hensyntagen til Mols Bjerge´s oprindelige landskab, i mange små terrasser, i forskellige niveauer med stor variation i beplantningen og næsten alle vil med garanti få en udsigt ud over havet, som skifter farve næsten hver dag efter vejret.
718-pl-3[1].jpg
Vi har 10 hytter på 16m², beliggende i en halvcirkel med 4 sovepladser, 2 køjesenge, en ottoman der kan bruges som sofa om dagen, og dobbeltseng om aftenen. Der er et lille thekøkken med køleskab og kaffemaskine, og gulvtæpper på gulvet.
Så har vi 1 hus på 45 m² med soveværelse, stue og toilet, 40 m fra vandkanten, med en meget smuk udsigt ud over havet og et andet hus på 22 m² med soveværelse, beliggende oppe i en skrænt kun 25 m fra vandet, og med en unik udsigt ud over havet og hen langs klinterne.

Ring venligst for yderligere oplysninger og reservation.